Juridisk informasjon

123spill.no er eid av DB Medialab, en underdel av Berner Gruppen AS. Vi tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider. Vi påtar oss retten til å slette spill (dette skjer nesten aldri), å legge til eller å fjerne funksjonalitet fra siden uten forvarsel.

Om en lenke til et spill ikke lenger fungerer eller sender deg inn på en nettside med støtende innhold oppfordres du å sende en post med lenken til oss, så vi får fjernet den fra 123spill.

Personopplysninger

Når du logger inn på 123spill lagrer vi noen små basisdetaljer fra Facebook om deg på vår server. Dette inkluderer navn, alder, epost-adresse og by. Dette for statistikkføring fra vår side, og slik at vi skal kunne logge deg inn og vise riktig navn på toppen av siden.

Bruk av personopplysninger

Vi vil aldri gi bort dine personopplysninger til noen, de vil ikke vises til noen andre enn deg selv på nettsiden, og vi vil bare bruke epostadressen din til å kontakte deg dersom du vinner en eventuell konkurranse.

Kommentarfelt

Oppførsel av truende, rasistisk, hatefull og generell utrivelig art i vårt kommentarfelt vil føre til tap av poeng, trofeer og/eller utestengelse fra nettsiden. Oppførsel som er direkte lovstridig vil kunne bli loggført og overlevert politiet.

Kort og godt: Vis god folkeskikk og spre glede!

Annen nyttig informasjon

Gi tilbakemelding