Om 123spill

123spill har eksistert nesten like lenge som flashspill har florert på internett. Fra slutten av nittitallet har nettsiden underholdt store og små på utkikk etter enkle spill de kan spille rett i nettleseren sin, og selv i disse dager er 123spill utrolig populær blant spillglade i alle aldre.

Hvem har vel ikke tatt en kjapp runde innom 123spill på både barne og videregående skole? Eller en liten tur i lunsjpausen på jobb?

I 2004 ble siden kjøpt av Berner Gruppen AS, og nettsiden ble satt som Dagbladets tilbyder av nettleserunderholdning. Frontingen på Dagbladet.no gjorde bare at populariteten steg - på det meste har vi hatt over 1,25 millioner unike brukere i måneden på siden.

Siden den gang har det vært litt småflikking på siden, vi fikk etter hvert en egen Facebook-side, og i 2012 ble avgjørelsen tatt om å løfte 123spill opp til nye nivåer. Resultatet av det ser du med det nye designet her nå.

Målet var å gjøre siden litt mer involverende, å gi brukerne våre litt mer å gjøre, og også å kunne gi litt tilbake til de aller mest aktive.

Men vi har ingen planer om å stoppe her! Fremover vil du se at det kommer nye funksjoner, mer innhold og enda mer du kan gjøre her på siden! Velkommen igjen!

Annen nyttig informasjon

Gi tilbakemelding